Ο Κακόβατος, είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, του Νομού Ηλείας. Βρίσκεται στο Κέντρο του Κυπαρισσιακού Κόλπου και σε απόσταση 3χλμ από τη Ζαχάρω.

Η περιοχή διαθέτει τις κατάλληλες εδαφικές και κλιματικές συνθήκες που ευνοούν την παραγωγή πολλών αγροτικών προϊόντων.

Στον Κακόβατο εδρεύει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κακοβάτου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1928 και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην παραγωγή και εμπορία σταφίδας. Το 1986, η καλλιέργεια άλλαξε σε παραγωγή και εμπορία ελαιολάδου και το 1988 ο Συνεταιρισμός δημιούργησε ένα ελαιοτριβείο, ενώ το 2003, προχώρησε στην ανανέωση του μηχανολογικού του εξοπλισμού με νέα, υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη παραγόμενη ποιότητα ελαιολάδου.

Το ελαιόλαδο του Συνεταιρισμού έχει πιστοποιηθεί με ISO για την κορυφαία ποιότητά του, το άρωμα, το χρώμα και τη γεμάτη γεύση του.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η αποφυγή υπερθερμάνσεων του ελαιολάδου, εξασφαλίζει τη διατήρηση των βιταμινών, του αρώματος και όλων των άλλων πολύτιμων συστατικών του.

Ο Συνεταιρισμός, παίζει πρωταρχικό ρόλο στην διακίνηση και προώθηση του διακεκριμένου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου που παράγεται στην περιοχή μας, ενώ βασική μας φιλοσοφία μέσα από αυτή τη συνεταιριστική προσπάθεια, είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

 

 

Θα μας βρείτε:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ

Email: a.s.kakovatos-36@hotmail.com