Η εταιρία "ΓΑΙΩΒΙΟΡΑΜΑ" Παπάς Μιχαήλ και ΣΙΑ Ο.Ε. της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο Παπάς Μιχαήλ, έχει την έδρα της στο Άσπρο Σκύδρας του Νομού Πέλλας. Από το 2009 δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και συσκευασίας βιολογικών νωπών οπωροκηπευτικών καθώς επίσης και μεταποιημένων προϊόντων (άλευρα, ζυμαρικά, σάλτσες, μαρμελάδες κ.λπ.).

Πιστοποιείται από την TUV HELLAS NORD AE. Συνεργάζεται με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και φροντίζει να προτείνει το δυνατόν περισσότερο φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εκάστοτε εποχής και περιοχής προσφέροντας με αυτό τον τρόπο το μέγιστο της θρεπτικής και διατροφικής τους αξίας στους καταναλωτές.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας είναι στον ίδιο χώρο με το βιολογικό αγρόκτημα του Παπά Αλέξανδρου. Ο χώρος είναι επισκέψιμος με σκοπό την ενημέρωση και εξοικείωση των πελατών με την εφαρμογή των μεθόδων της βιολογικής γεωργίας και την ιδιαίτερη αξία που έχει η ανάπτυξή της για την υγεία όλων μας καθώς επίσης για την ενδυνάμωση μιας αντίληψης μέσω της οποίας όλοι θα αναγνωρίζουμε και θα σεβόμαστε το περιβάλλον.

 

Θα μας βρείτε

Άσπρο Σκύδρας, Πέλλα

Ελλάδα, 58500

Web: www.geobiorama.gr

Email:
info@geobiorama.gr