Ονομάζομαι Βασιλάκης Νικόλαος και ζω στο όμορφο νησί της Νάξου. Η αγάπη μου για την γη και την φύση με έκανε να ασχοληθώ με την μέλισσα περίπου πριν από 8 χρόνια. Ο κόσμος της μέλισσας είναι μαγικός και η αγάπη μου για αυτές απέραντη. Για αυτό και εγώ προσπαθώ τα προϊόντα που θα φτάσουν στο τραπέζι σας να είναι γνησία και αληθινά .

Τα προϊόντα που παρασκευάζουμε και συσκευάζουμε για εσάς είναι : το θυμαρίσιο μελί , το μελί ερείκης, η γύρη και η κηραλοιφή.
Μετά από πολύ κόπο έχουμε φτιάξει 7 ειδή κηραλοιφής όπως το τριαντάφυλλο, γιασεμί, φασκόμηλο- λεβάντα , κόκκινο σταφύλι, μαστίχα ,δεντρολίβανο - λεβάντα και χαμομήλι οι οποίες είναι κατάλληλες για όλο το σώμα και θεραπεύουν από διαφορές ασθένειες .

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κηραλοιφή είναι το αγνό κερί από τα μελίσσια μας, το αγνό παρθένο ελαιόλαδο στο όποιο εκχυλίζονται τα άγρια βότανα από βουνά της Νάξου για περίπου δυο μήνες.

Τέλος αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι ο κόσμος που δοκιμάζει τα προϊόντα μας μένει απόλυτα ευχαριστημένος .Επίσης πήραμε το χρυσό βραβείο στα MEDITERRANIAN TASTE AWARDS 2023.

Αυτό μας δίνει δύναμη να δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βάζουμε νέους στόχους!!!

Τρύγος

 

 

Θα μας βρείτε:

ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑΞΟΥ

Έδρα: Nάξος

Βασιλάκης Νικόλαος
Τηλ: 0030 6944289835

Ξενάκη Εμμανουέλα
Τηλ: 0030 6974716516

Email: emmanouelaxenaki@gmail.com