Ο Κωνσταντίνος Κουτσούκος είναι ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κουτσούκος» , η οποία εδρεύει στην Δήμαινα Αργολίδας, ένα παραδοσιακό χωριό του Δήμου Επιδαύρου το οποίο αποτελείται από μεγάλης έκτασης ελαιώνες. Κίνητρο για τη δημιουργία της επιχείρησης αποτέλεσε η παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην περιοχή και η επιθυμία προώθησής τους από τον Κωνσταντίνο Κουτσούκο στην ελληνική αγορά, όπως επίσης και η σημαντική ιστορία των ελαιόδεντρων της περιοχής που αποτελούν την κληρονομιά των προγόνων μας.

Στο χωριό υπάρχουν «Οι 8 ελιές της Δήμαινας» που είναι ανάμεσα στα προστατευόμενα, από την περιβαλλοντική νομοθεσία, διατηρητέα μνημεία της φύσης και αποτελούν ιστορικά δέντρα που έχουν σωθεί στο Ελλαδικό χώρο. Πρόκειται για 8 υπεραιωνόβια δέντρα που κατάφεραν να αντέξουν όλες τις κακουχίες των προηγούμενων αιώνων και να μείνουν στην ιστορία ως το Ιερό Δάσος ή Βακούφι, σύμφωνα με τον Σουλτάνο. Στην ευρύτερη περιοχή συναντάμε και κάποια μεμονωμένα δέντρα που έχουν σωθεί από το ιερό δάσος.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στην Αργολίδα με την πώληση χύμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και το 2023 εισήχθη σε αυτήν μία από τις τέσσερες κόρες του Κωνσταντίνου Κουτσούκου, η Ευγενία Κουτσούκου, η οποία μαζί με τον πατέρα της προχώρησαν στην πώληση και εμφιαλωμένου έξτρα παρθένου ελαιολάδου , το οποίο κατέκτησε χρυσό βραβείο στο Διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου το 2023.