Γράφει η Ειρήνη Μαθιουδάκη

 

Ποιοι είμαστε

Το εργαστήριο Βιολογικών Κρητικών Αρτοποιημάτων Μαθιουδάκη ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί τη συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης στο χώρο της αρτοποιίας.

Ο πατέρας, Παύλος Μαθιουδάκης, ήταν από τους πρωτοπόρους δημιουργούς των αρτοποιημάτων ολικής άλεσης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στις επόμενες γενιές Μαθιουδάκη για ολοένα και πιο εμπνευσμένες διατροφικά δημιουργίες.
Το 2007 κάναμε την είσοδο μας στην αγορά με βιολογική παραγωγή και από τον Ιούνιο του 2015 παράγουμε αποκλειστικά  βιολογικά  αρτοποιήματα.

Με γνώμονα τις διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, τους απαιτητικούς ρυθμούς εργασίας και καθημερινής διαβίωσης αλλά και την εναρμόνηση στους σύγχρονους διατροφολογικούς κανόνες, η επιχείρηση Μαθιουδάκη δημιούργησε μια ευρεία γκάμα βιολογικών προιόντων, εύγευστων αλλά και υγιεινών, για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Τα είδη μας είναι βασισμένα στην πολυετή εμπειρία και γνώση ανθρώπων με μεράκι και σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο! Αποτέλεσμα αυτής της πολυετούς αναζήτησης των ποιοτικότερων συνθέσεων μεταξύ απολαυστικής γεύσης και υγιεινής διατροφής, είναι μια σειρά παραδοσιακών αλλά και νέων προϊόντων χωρίς ζωικά παράγωγα. Άλλα από τα υλικά τους είναι γνώριμα στο ελληνικό τραπέζι από τα χρόνια των παππούδων μας, κι άλλα, είναι διακριτά, όπως: δίκοκκο αλεύρι, ζάχαρη καρύδας, κανέλα Κευλάνης, κ.α.

Κυρίαρχο στόχο των Κρητικών βιολογικών αρτοποιημάτων Μαθιουδάκη αποτελεί ο συνδυασμός καινοτομίας και παράδοσης, υγιεινής διατροφής μα και γευστικής απόλαυσης.

Δημιουργούμε διαρκώς προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς ζάχαρη και χωρίς ζωικά παράγωγα, που δίνουν ενέργεια και αυξάνουν το μεταβολισμό, κρατούν το ph του σώματος σε αλκαλικό επίπεδο, συντελώντας έτσι στην καλή υγεία και ευρωστία του οργανισμού.

Όραμά μας είναι να γεμίσει το ελληνικό τραπέζι με είδη χωρίς πρόσθετα και βελτιωτικά , φτιαγμένα με τη σοφία της παράδοσης και της φύσης. Ώστε να διδαχθούμε όλοι -κι ειδικότερα οι νέες γενιές- πόσο σημαντική είναι η τροφή που προσφέρουμε στο σώμα μας, για να το διατηρούμε ακμαίο, εύρωστο και υγιές!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΛΕΜΙΝΓΚ 49 -ΙΛΙΟΝ
ΑΤΤΙΚΗ

Τηλ: 210-2388266, 210-2388668

www.biomathioudaki.gr

Email: info@biomathioudaki.gr

Fb: Bio Mathioudaki