Ονομάζομαι Τσάπη Γεωργία και κατάγομαι από τον Αγιο Γεώργιο ,ένα χωριό στο νομό Πρέβεζας. .Ξεκίνησα να κανω μελισσοκομία πριν 5 χρόνια. Στην αρχή δειλά - δειλά, με δύο κυψέλες, σαν να είχα ένα μικρό κατοικίδιο στην αυλή του σπιτού μου ..Είχα ακούσει απο ένα συγχωριανό μου που ήταν μελισσοκόμος ,κάποια λόγια, τα οποία δεν καταλάβαινα και δεν ήξερα τι γίνεται εκει μεσα σε αυτόν τον οργανισμό που λέγεται μέλισσα.

 Άρχισα να διαβάζω ένα βιβλίο που μου έδωσε φίλος μελισσοκόμος κι εκεί είδα ότι αυτό που μου έκανε να στρέψω το ενδιαφέρον μου στη μέλισσα. Ηταν κάτι που με έκανε να αλλάξω τον τρόπο που σκεφτόμουν, να με ξεκουράζει και να με συνεπαίρνει .Κάτι άλλο που δεν ήξερα ότι υπάρχει!

 Έτσι με φίλους μελισσοκόμους και με την βοήθεια τους το ενδιαφέρον μου μεγάλωνε .Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να το κάνω όλο αυτό ! Αλλά εκεί που με πίεζε - γιατί ο χρονος μου ηταν αφοσιωμένος και περιορισμένος στα τρία μικρά παιδιά μου - εκεί, με ξεκουράζε κιόλας. .. Η πορεία στην μελισσοκομία έγινε παρέα με το μεγάλωμα των παιδιών μου.

Πήγα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο σχολείο Μελισσοκομίας . Εκει ήταν μια ωραία εμπειρία με πολλές γνώσεις και μυστικά για τον υπέροχο κόσμο της μέλισσας ! Αγαπω αυτο που κάνω και το κάνω με σεβασμό.!

Καθε μέρα που παω στις μελισσες είναι σαν να μαγειρεύω ένα φαγητό που αρέσει στα παιδιά μου και ξέρω ότι θα το φάνε με ευχαρίστηση !
 


 

 

 

 

 

Εκλεκτό Ελληνικό Μέλι

Γεωργία Τσάπη

Πρέβεζα

Mob: +30 6983433823

Tel: +30 2683091069

Ε-mail: tsapigogo@gmail.com