Ποιοι είμαστε

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ORANGE PLUS ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2020 ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΙΜΙΖΑ ΤΡΑΓΑΝΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ(ΚΑΜΠΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 200 στρέμματα ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.