Το 1976 στο ορεινό χωριό Μενδενίτσα Λοκρίδας ιδρύεται το εργαστήριο παραδοσιακών τοπικών προϊόντων από την οικογένεια ΠΑΠΑΔΗΜΑ.

Με πολλή αγάπη και μεράκι παρασκευάστηκαν ζυμαρικά και ρουμελιώτικα ζαχαρώδη προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς.

Από τότε μέχρι σήμερα τα προϊόντα παράγονται με την ίδια φροντίδα για να προσφέρουμε στον καταναλωτή ότι καλύτερο για την διατροφή του. Το 1987 ανοίξαμε το δεύτερο εργαστήριο λίγο έξω από την Λαμία μεγάλης παραγωγικής δυνατότητας με υπερσύγχρονα μηχανήματα διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων.

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις παράγουμε ζυμαρικά ολικής άλεσης και ζυμαρικά λαχανικών (χωρίς αυγά και γάλα). Χρησιμοποιώντας πάντα επιλεγμένες πρώτες ύλες παράγουμε χυλοπίτες - τραχανά - λουκούμια - σουτζούκια - μελοκάρυδα - λουκούμι με βάφλα - παστέλια - χαλβά σαπουνέ - παστέλια - κουραμπιέδες - μελομακάρονα.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η παραγωγή προϊόντων με 100% αγνές πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικές ουσίες, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα χημικά.

Παράγουμε προϊόντα σπιτικά όπως τα ετοίμαζαν η μαμά και η γιαγιά στα χωριά.

ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Διεύθυνση: 4ο χλμ Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθήνας, 35100, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 2231093721 / +30 6932642736

Ε-mail: papad_j@otenet.gr

Website: www.papadimasz.gr