ΛΟΥΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Κουρνιασμένα στην πευκόφυτη πλαγιά αγναντεύουν το Μπέλλες και τον ποταμό Στρυμόνα. Χτισμένα πάνω στην "πηγή" διαθέτουν όλες τις ανέσεις με πολυτέλεια και αισθητική.
Η πηγή υπέρθερμη αλκαλική και των αλκαλικών γαιών οξυανθρακική θερμοκρασία 43,7ο Κ
Ιαματική Λουτροθεραπεία για παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, ρευματοπάθειες, σπονδυλοαρθρίτιδες, δισκοπάθειες, μυαλγίες, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες.

     
Σήμερα στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου λειτουργούν όλο το χρόνο με δύο ξενοδοχεία το ΠΗΓΗ και ΠΗΓΗ 2 δυναμικότητας 200 κλινών, καθώς και 2 σουίτες,, αίθουσες αναμονής, TV, μπαρ, μίνι μάρκετ και εστιατόριο.
Στον ίδιο χώρο λειτουργεί το υδροθεραπευτήριο που διαθέτει :
Το παλαιό χαμάμ που ανακαινίσθηκε πρόσφατα, ( επένδυση όλου του χώρου με γυάλινη ψηφίδα vitro) με θερμοκρασία του νερού σταθερή στους 40 βαθμούς., 3 πισίνες SPA FORM με υδρομασάζ και αερομασάζ θερμοκρασία ελεγχόμενη, 15 μπανιέρες υδρομασάζ και ένα πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο.
     
Το νέο υδροθεραπευτήριο Θερμαλία Πηγή που λειτουργεί Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή από τις 3μμ έως τις 11μμ και διαθέτη :
Κλειστή πισίνα με ιαματικό νερό στους 34ο Κ, 3 πισίνες SPA FORM , σάουνα και δωμάτιο ατμού.
Το τμήμα μασάζ ( χαλαρωτικά μασάζ σώματος και προσώπου, αρωματοθεραπεία, φρουτοθεραπεία πυλοθεραπεία και το γνωστό scentao με πέτρες ηφαιστιογενείς.

Για κρατήσεις στο

τηλέφωνο:23230 22422
fax: 23230 24858
www.spa.gr
e-mail:spa1@otenet.gr