«Το αβγό σήμερα όπως παλιά»


Αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας και αυτό το επιτυγχάνουμε επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες μας αποκλειστικά και μόνο στην παραγωγή αβγών.


Εδώ και 50 χρόνια συνεχίζουμε την παράδοση του καλού αβγού.


Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας με βασικό κριτήριο τη διατροφική τους αξία και την υψηλή τους ποιότητα.


Αγαπάμε την φύση και τα προϊόντα της, σεβόμαστε τα ζώα, το περιβάλλον και τους καταναλωτές μας. Εργαζόμαστε μεθοδικά, αξιοποιώντας τη γνώση, την εμπειρία τόσων χρόνων σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, με στόχο να προσφέρουμε στους σημερινούς καταναλωτές ένα εξαιρετικής ποιότητας σύγχρονο προϊόν, ίδιο με εκείνο που απολάμβαναν οι παλαιότερες γενιές σε μικρότερη κλίμακα.Τα ιδιόκτητα κτήματα της ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ βρίσκονται στο Ύπατο Θηβών , στα Καλύβια Θορικού και στο Μακρολίβαδο Φθιώτιδας  και ξεπερνούν τα 300 στρέμματα. Στα κτήματα μας, παράγονται τα αβγά ΒΛΑΧΑΚΗ τα οποία πληρούν τις αυστηρότατες προδιαγραφές της Ε.Ε. και της Ελληνικής Νομοθεσίας.


Οι κότες ζουν και κινούνται ελεύθερες στους υπαίθριους χώρους ή στους ειδικά διαμορφωμένους αχυρώνες και μας δίνουν τα Αβγά Βλαχάκη (βιολογικά, ελεύθερης βοσκής ή αχυρώνα).

 

 

Ωοσκόπηση συσκευασία


Όλα τα αβγά ελέγχονται στο ωοσκοπικό κέντρο της εταιρείας στο Ύπατο Θηβών  Η αυτοματοποιημένη αυτή διαδικασία αποτελεί το στάδιο ελέγχου που εγγυάται την καταλληλότητα και την ποιότητα κάθε αβγού. Υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου χεριού, ελέγχουν διεξοδικά κάθε αβγό ωοσκοπώντας το εσωτερικά και εξωτερικά  ώστε να διασφαλιστεί ο άριστος ποιοτικός έλεγχος.

 

Τα προϊόντα μας


Τα βιολογικής γεωργίας Αβγά Βλαχάκη παράγονται με μεθόδους εκτροφής που σέβονται τις φυσιολογικές ανάγκες των ορνίθων. Οι κότες ζουν ελεύθερες στα κτήματά μας και σε κάθε μια αναλογούν 4m² από τα καταπράσινα λιβάδια μας. Η διατροφή των ορνίθων γίνεται με αγνές φυσικές τροφές βιολογικής γεωργίας. Η εφαρμογή των μεθόδων βιολογικής πτηνοτροφίας ελέγχεται αυστηρά από τον εγκεκριμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ σύμφωνα με τις οδηγίες και τις επιταγές της Ε.Ε.

Τα αβγά Ελευθέρας Βοσκής Βλαχάκη παράγονται από κότες που βόσκουν ελεύθερα στα καταπράσινα κτήματά μας. Σε κάθε κότα αναλογούν 4m² πυκνής βλάστησης. Αβγά ξεχωριστής νοστιμιάς, με σεβασμό στο περιβάλλον κατάλληλα για όλη την οικογένεια

Τα αβγά Αχυρώνα παράγονται από κότες που ζουν και κινούνται ελεύθερες στους ειδικά διαμορφωμένους αχυρώνες μας. Προτιμώνται για τη νοστιμιά τους και τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τους

 

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΑΠΕΕ

Ύπατο Θηβών
322 00 Θήβα

T 22620 71355
F 22620 71625

 

 

Site: eggs.gr