Εταιρεία

H Ελληνική εταιρεία Zisi - Fruit Trade ιδρύθηκε το 2014 απευθυνόμενη στην αγορά του εσωτερικού άλλα και του εξωτερικού. Σκοπός μας, η εμπορία εποχικών φρέσκων φρούτων με έδρα την Έδεσσα, γνωστή περιοχή παγκοσμίως και ως Βοδενά για τα πλούσια εδάφη της, το ιδανικότερο μικροκλίμα για την καλλιέργεια του κερασιού, χωρίς να υστερείτε στην καλλιέργεια και άλλων φρούτων που ευδοκιμούν σε ανάλογο κλίμα όπως το κάστανο, το μήλο, το ροδάκινο, το ρόδι, το σταφύλι και άλλα πολλά.

Η μέχρι σήμερα συνεργασίες μας δεν περιορίζονται μόνο στις επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου όπως ξενοδοχειακές μονάδες, υπέρ-μάρκετ, αλυσίδες τροφοδοσίας κ.α., αλλά και με εργοστασιακές μονάδες όπου αξιοποιούν τα προϊόντα μας σε βιομηχανική χρήση για μεταποίηση και δημιουργία πληθώρας υποπροϊόντων υψηλής ποιότητας όπως χυμούς, μαρμελάδες, αρωματικούς καπνούς κ.α.

Η εταιρεία μας αποτελείτε από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, ακολουθώντας αυστηρά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον τομέα της διαλογής, αποθήκευσης και μεταφοράς των εμπορικών και βιομηχανικών κερασιών. Κάνοντας την διαφορά στην ποιότητα των παραδοτέων προϊόντων δημιουργήθηκε αυτομάτως ένα μεγάλο δίκτυο παραγωγών από τα καλύτερα ελληνικά αγροκτήματα της περιοχής μας, όπου είδαν το προϊόν τους να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο σεβόμενοι από εμάς τις αυστηρές προδιαγραφές και σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούν για την παραγωγή του προϊόντος τους με σεβασμό στο περιβάλλον και τον τελικό πελάτη που θα απόλαυση τον κόπο τους.

 

Zisi - Fruit Trade - Έδεσσα

Διεύθυνση: 18ης Οκτωβρίου 44 Έδεσσα, 58200

Τηλέφωνα επικοινωνίας:: +30 23810 51242


Αικατερίνη Ζήση

Τηλ:+30 6988067106

Κωνσταντίνος Ζήσης

Τηλ:+30 6998040848

Ωράριο: 09:00-21:00

Website: www.zisifruit.com

Ε-mail: zisifruitrade@gmail.com