Είμαστε μια εταιρία καφέ με ασυναγώνιστη φήμη για την τελειότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών που προσφέρει. Γεγονός που επιτυγχάνεται με τον πλήρη έλεγχο της όλης διαδικασίας, η οποία σκοπό έχει την θωράκιση της εταιρίας.

Η εκκίνηση της αποκτηθείσας εμπειρίας μας έγινε, με την ενασχόλησή μας με το προϊόν του καφέ στις δύο προηγούμενες δεκαετίες. Τα αποτελέσματα ήταν η γιγάντωση της εταιρίας και η εξέλιξή της στη σημερινή της μορφή.Από την επιλογή κόκκων καφέ, από το μοναδικό χαρμάνι, από την ποιότητα των μηχανών, ως την τήρηση των φάσεων, παρασκευής ροφημάτων, εξασφαλίζουν πως οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαύσουν, την ίδια εξαιρετική ποιότητα καφέ κάθε μέρα και σε οποιοδήποτε κατάστημα MIKEL.

Χτίζουμε μόνιμες επαφές με τους πελάτες μας, δίνοντας σ αυτούς καταστήματα που είναι χώροι απόλαυσης και διασκέδασης ταυτόχρονα, αφού παρέχουν χρώμα και ζεστασιά σ ένα ήρεμο και γαλήνιο, κατά τα άλλα , περιβάλλον.Γι αυτούς τους λόγους προκάλεσαν αίσθηση όταν εμφανίστηκαν στο χώρο της Λάρισας, το 2008 και κατά την τριετία που ακολούθησε εξελίχθηκαν ραγδαία, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση. Σήμερα αριθμούν 6 (έξι) καταστήματα στην πόλη της Λάρισας, με μια κατανάλωση της τάξης των 10.000 καφέδων κατά μέσο όρο ημερησίως και 40 τόνους καφέ ετησίως.

Για την εταιρία μας στόχος είναι η δια βίου χρήση όλων των παραγόντων που οδηγούν στην επιτυχία. Συνδυάζουμε πολλαπλές παροχές, υπηρεσιών εφ΄ όσον στα καταστήματα μας βρίσκει κανείς προϊόντα υψηλής ποιότητας και άψογες συνθήκες συνεύρεσης. Για τα ΜΙΚΕL Παρασκευή καφέ δεν είναι απλή υπόθεση, είναι μια μορφή τέχνης. Απαιτεί χρόνο και ταλέντο, εκπαίδευση και μεράκι. Στην ομάδα μας συνεργάζονται άνθρωποι δυναμικοί με δημιουργική κριτική σκέψη, αξιόπιστοι και με ομαδικό πνεύμα.

Σε κάθε κατάστημα πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι που εξασφαλίζουν τη συνοχή και τη διατήρηση της ποιότητας. Παράλληλα λειτουργούμε με άξονα την κοινωνική προσφορά, το οικονομικό όφελος του τόπου μας, υποστηρίζοντας ανιδιοτελώς χώρου πολιτισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού.

Στα ΜΙΚΕL ο καφές, το ρόφημα, ο χυμός, το βούτημα με μνήμες σπιτικές, το ανάλαφρο γεύμα είναι γεύση και πολιτισμός μαζί. Είναι μια φιλοσοφία ολοκληρωμένη, ένα φλιτζάνι χρωμάτων και αρωμάτων, ένα θερμό καλωσόρισμα σ΄ ένα από τα καταστήματά μας, μια επιτυχημένη συνταγή.

Στα MIKEL έχουμε αναγάγει την ευχάριστη συνήθεια του καφέ σε επιστήμη!!!!!!!

ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

 1. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΕΥΕΞΙΑ
 2. ΟΞΥΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
 3. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΧΕΙ ΗΠΙΑ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
 4. ΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ
 5. ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ
 6. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΟ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΟ
 7. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
 8. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ & ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΜΝΗΜΗ
 9. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ
 10. ΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
 11. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

 


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click εδώ

www.mikelcc.gr