Θεσσαλονίκη - Στο δρόμο της ανάπτυξης το  Embryolab
Ετήσια απολογιστική συνάντηση για το 2012
Μια ακόμη κρίσιμη χρονιά, το 2012, πέρασε. Οι προοπτικές ανάπτυξης, το 2013, διαγράφονται ακόμη πιο  δύσκολες για τον επιχειρηματικό κλάδο, όταν αυτές δεν περιλαμβάνουν ρεαλιστικές και στοχευμένες   δράσεις και προτάσεις στους τομείς  που δραστηριοποιείται. 

Τέτοιου είδους προτάσεις , με  διάθεση αυτοκριτικής για τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε, παρουσιάστηκαν στην ετήσια συνάντηση  του επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στους χώρους του ξενοδοχείου  Hyatt,  η διευθύντρια του Embryolab κα Αλεξία Χατζηπαρασίδου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους και συνεργάτες που πλαισιώνουν τη Μονάδα και τους επίσημους καλεσμένους ομιλητές, αναφέρθηκε στις σημαντικές στιγμές  του Embryolab το 2012.  

Η κα Χατζηπαρασίδου τόνισε πως, οι καθοριστικοί άξονες των αποφάσεων που οδήγησαν τη Μονάδα σε περεταίρω ανάπτυξη, ήταν οι αποφάσεις για διατήρηση και αύξηση της επένδυσης σε:

- εκπαίδευση και ενημέρωση της επιστημονικής ομάδας, και

- καινοτόμο, υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό.

Στις θετικές συνέπειες, της αδιαπραγμάτευτης επιμονής  στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, των ανθρώπων που δρουν στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής,  αναφέρθηκε ο κ. Νίκος Χριστοφορίδης, κλινικός υπεύθυνος  του Embryolab. Ο κ. Χριστοφορίδης είπε χαρακτηριστικά: «…η επιλογή αυτή, προσέφερε πολλές όμορφες στιγμές, στους ανθρώπους της μονάδας. Και το 2012, ήταν γεμάτο ζεστασιά, χαρά, ικανοποίηση και πολλές εγκυμοσύνες, συνέπεια του τρόπου λειτουργίας, των επιλογών και της φιλοσοφίας λειτουργίας της Μονάδας μας».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν και οι ομιλίες των προσκεκλημένων ομιλητών, με αναφορές στους τομείς δράσης τους.

Η κ. Λιάνα Μιχαηλίδου, προϊσταμένη Διεύθυνσης Ποιότητας του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στη διαχείριση της ποιότητας, υπογραμμίζοντας πως, η ποιότητα πρέπει να είναι στάση ζωής και επαγγελματική πρακτική.

Ο κ. Βαγγελης Γεροβασιλείου, Οινολόγος-γεωπόνος-οινοπαραγωγός μίλησε για τη γένεση και την ανάπτυξη της επιχείρησης «Κτήμα Γεροβασιλείου».

Η δημοσιογράφος-παρουσιαστρια ειδήσεων ΝΕΤ κ. Αγλαΐα Κυρίτση μίλησε για το ρόλο των ΜΜΕ στην ενημέρωση και μετάδοση ιατρικών ειδήσεων και ο δημοσιογράφος-σύμβουλος επικοινωνίας κ. Κίμων Τρουπής για τη διαχείριση δημοσιότητας στην κρίση και τις σχέσεις με τα Μ.Μ.Ε

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εmbryolab και ευχές  για υγεία , ανθρωπιά και δύναμη να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του μέλλοντος.