Πρόσωπο νέο και λαμπερό με τον πιο φυσικό τρόπο!
Γράφει ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος
Μετά από έναν δύσκολο και κουραστικό χειμώνα το πρόσωπό σας μοιάζει θαμπό και ταλαιπωρημένο; Αν οι κρέμες και οι μάσκες προσώπου δεν φέρνουν αποτέλεσμα ίσως έχει έρθει η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Η θεραπεία PRP αποτελεί την τελευταία λέξη στην αναζωογόνηση του προσώπου και στην αντιγήρανση.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP είναι μία ενέσιμη μέθοδος που χρησιμοποιεί ενεργοποιημένα αιμοπετάλια από το αίμα μας, και από τα οποία παράγονται αυξητικοί παράγοντες με επανορθωτικές ιδιότητες.

Πως πραγματοποιείται

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αρχικά ο γιατρός πραγματοποιεί αιμοληψία και κατόπιν με την μέθοδο της φυγοκέντρισης απομονώνει τα αιμοπετάλια. Στην συνέχεια όλα τα χρήσιμα αναπλαστικά συστατικά εγχέονται στα προβληματικά σημεία του δέρματος του προσώπου. Η διαδικασία ενεργοποιεί την μαζική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι οι βασικοί μηχανισμοί ανάπλασης της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα αναζωογονημένο και νεανικό πρόσωπο.

Τι χρειάζεται να ξέρω

Πριν από την θεραπεία εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στο πρόσωπο. Ετσι το περισσότερο που μπορεί να νιώσει ο ενδιαφερόμενος είναι μερικά τσιμπήματα από την βελόνα. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία, εκτός από το πρόσωπο, μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε άλλα σημεία όπως το ντεκολτέ ή τα χέρια.

Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Μάλιστα πρόκειτια για μία θεραπεία την οποία καλό είναι να την ξεκινά κανείς νωρίς ηλικιακά καθώς προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων. 

Γιατί να προτιμήσω την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

To PRP είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί τις αναπλαστικές ιδιότητες του ίδιου του οργανισμού. Δεν προκαλεί αλλεργίες, ούτε χρησιμοποιεί τεχνητά μέσα. Αποτελεί μία φυσική λύση που απαλύνει τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα μας.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το site: www.regen.gr

και το facebook: https://www.facebook.com/Regen.yourself/?fref=ts