3+1 συμπληρώματα διατροφής για αθλητέςΜία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των αθλητών στις μέρες μας είναι ο προσδιορισμός των τροφών που μπορούν να τους χαρίσουν ενέργεια και παράλληλα να τους βοηθήσουν στις καλύτερες επιδόσεις. Για αυτόν τον λόγο στις διατροφικές τους συνήθειες, έχουν ενταγμένα κάποια ειδικά συμπληρώματα διατροφής για αθλητές  ή υπερτροφές, που μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη ενίσχυση και προστασία από συνθήκες απειλής για το ανοσοποιητικό σύστημά τους.

Η αξία των υδατανθράκων

Πριν την προπόνηση: Αυξάνουν τα αποθέματα ενέργειας και αποτρέπουν την κόπωση

Κατά την διάρκεια της προπόνησης: Βοηθούν στην διατήρησης της ροής της ενέργειας

Μετά την προπόνηση: Αναπληρώνουν την χαμένη ενέργεια. Ιδανικό συμπλήρωμα σε αυτήν την φάση είναι το MAXICARBS ENERGY DRINK 500ml orange της VYOMAX , το οποίο είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Βιταμίνες που προτείνονται

Η διασφάλιση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος είναι πολύ σημαντική για τους αθλητές. Τα ω3 και ω6 λιπαρά, παρέχουν στους αθλητές πολλά από τα πιο ωφέλιμα συστατικά. Προτιμήστε την λήψη τους μέχρι 1-2 κάψουλες ημερησίως σε περιόδους έντονης άσκησης και προπόνησης.

Προϊόντα με βαρύτητα στις πρωτεΐνες

Ένας αθλητής θα πρέπει να θυμάται ότι η κατανάλωση γευμάτων που περιλαμβάνουν υδατάνθρακες και πρωτεΐνες μαζί, μετά το πέρας της προπόνησης, μπορεί να αυξήσει την μυϊκή μάζα. Έτσι λοιπόν οι πρωτεΐνες προτείνονται ασυζητητί από όλους τους διατροφολόγους.

Το online κατάστημα lifehelp.gr σας προτείνει:

1.      Flapjack ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ 115gr cherry-almond της VYOMAX

Ένα απολαυστικό σνακ μετά την προπόνηση! Και ποιος δεν θα ήθελε την νοστιμιά ενός μπισκότου μετά την προπόνηση, ειδικά όταν περιέχει και πρωτεΐνη;

Το κάθε flapjack έχει:

·         Πρωτεΐνη ορού γάλακτος

·         Υψηλή ποσότητα σε φυτικές ίνες

Προμηθευτείτε μέσα από το Life Help  συμπληρώματα διατροφής και υπερτροφές της αρεσκείας σας, καλύπτοντας τις ανάγκες σας!