Αθήνα
Ρινοπλαστική χειρουργική - η πιο δημοφιλής πλαστική επέμβασηΤο πρόσωπό μας είναι και το «προσωπείο» της ψυχής μας πολλές φορές! Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που δεν αισθανόμαστε καλά με αυτό και τα χαρακτηριστικά του δεν μπορούμε να αντικατοπτρίσουμε πολλές φορές και την διάθεσή μας, η οποία πιθανότατα να είναι πεσμένη.

 

Η ρινοπλαστική είναι μία επεμβατική διαδικασία, η οποία απαιτεί την απόλυτη εξειδίκευση από ωρλ πλαστικό χειρουργό, προσφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στην διαμόρφωση του προσώπου.

Απώτερος σκοπός; Να συμβαδίζει με μία αβίαστη αναπνοή και να μην αποβαίνει σε βάρος της λειτουργικότητας της ρινικής κοιλότητας, σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτό εξασφαλίζεται τις περισσότερες φορές, αφού έτσι κι αλλιώς σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που η εγχείρηση δεν γίνεται παράλληλα με την διόρθωση του ρινικού διαφράγματος.

Δώστε βάση στον εαυτό σας

Μην προσπαθήσετε να δείτε από περιοδικά ομορφιάς, πως είναι η ιδανική μύτη. Η προσωπικότητά σας και ο χαρακτήρας σας μπορεί να σας φανερώσει άλλες επιλογές. Η παρέμβαση αυτή, επιδιώκει την αρμονία και την τέλεια συμμετρία του προσώπου σας. Αυτή η ισορροπία είναι διαφορετική για κάθε άτομο, για αυτό πρέπει να συζητήσετε μαζί με τον γιατρό σας για όλες τις εκδοχές και τα εναλλακτικά σενάρια που μπορείτε να εφαρμόσετε.

Τα χαρακτηριστικά που θα λάβετε υπόψιν σας, είναι: τα ζυγωματικά, η μορφή του πηγουνιού, τα χείλη σας και το εύρος του μετώπου σας.

Πως θα επιλέξετε τον γιατρό σας;

Εξυπακούεται ότι οι επισκέψεις σας σε διάφορους επιστήμονες του χώρου, πρέπει να γίνονται σε συχνότητα. Είναι καλό να έχετε δει πάνω από 5 υποψήφιους γιατρούς μέχρι να πάρετε την τελική απόφαση.

Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, απλά συγκρίνοντας!

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες πιο εξειδικευμένες για την ρινοπλαστική!