Αθήνα - Θετική σκέψη με σεμινάρια ψυχολογίας Το μυαλό και οι σκέψεις του καθενός είναι μία άβυσσος. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την διάθεσή του τις επόμενες μέρες, ωστόσο μπορεί να κάνει πολλά για να την αλλάξει και να την ανάγει στον βαθμό που εκείνος θέλει προκειμένου να είναι ευτυχισμένος.

Ποιες είναι συνήθως οι καταστάσεις που μας φέρνουν αντιμέτωπους με την απαισιοδοξία, την λύπη και την αδυναμία αντιμετώπισης ενός προβλήματος;

1.      Τυχαία γεγονότα και συμβάντα

2.      Επιδιωκόμενες καταστάσεις που μπορεί να εξαπλώνονται σε διάφορα πεδία

3.      Ψυχολογική βία παιδικής ηλικίας αλλά και σωματική οποιαδήποτε ηλικίας

4.      Προβλήματα νοητικά ή κινητικά που αντιμετωπίζει κάποιος ή άτομο στο κοντινό του περιβάλλον από την στιγμή της γέννησής του

Πολλές λοιπόν είναι οι καταστάσεις που μπορούν να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον εαυτό μας! Και αυτός είναι κατά βάθος ο λόγος για τον οποίο πολλοί απευθύνονται σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο, ειδικά στην Αθήνα.

Εκτός από τις συνεδρίες που μπορεί κάποιος να κάνει με τους ειδικούς, μπορεί να εκμεταλλευτεί και τα σεμινάρια ψυχολογίας που πραγματοποιούνται σχεδόν σε μηνιαία βάση από διάφορους φορείς.

Τα σεμινάρια αυτά αφορούν όχι μόνο ενήλικους αλλά και παιδιά, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχολική κοινωνία ή θέλουν μαζί με τους γονείς τους να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα που αφορά διαταραχές.

Στο Ψυχολογικό Αθηνών υφίσταται ένα δίκτυο επαγγελματιών ψυχολογίας, με μοναδικά πλεονεκτήματα όλα τα χρόνια της λειτουργίας του. Λάβετε και εσείς συμμετοχή σε πολλά από αυτά.

Ασχολούνται με ζητήματα:

1.      Αυτογνωσίας

2.      Θεραπευτικής προσέγγισης σε ζητήματα άγχους και στρες

3.      Οικογενειακής ψυχολογίας

Στο site αναγράφονται οι κύκλοι, η διάρκειά τους και ο εισηγητής τους! Βρείτε τα στην ιστοσελίδα psyath.com