Αθήνα

Βοηθήματα για την τρίτη ηλικία και ορθοπεδικά είδηΗ τρίτη ηλικία είναι για τον άνθρωπο μία κατάσταση δύσκολη, ειδικά αν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας ή κινητικότητας, τα οποία τις περισσότερες φορές τον δυσκολεύουν πολύ περισσότερο στην καθημερινότητά του και στην ποιότητα της ζωής του.

Αν λοιπόν κάποιος από τους δικούς σας ανθρώπους, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, η καλύτερη λύση είναι η online επιχείρηση lifehelp.gr  που έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτόν τον λόγο: για να προσφέρει βελτίωση στην καθημερινότητα των ατόμων που το έχουν ανάγκη με ειδικά βοηθήματα για την τρίτη ηλικία.

Ποια είναι τα πιο διαδεδομένα ορθοπεδικά είδη  ;

Ιδανικό για τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κινητικότητα των ποδιών και πρέπει να έχουν μεγαλύτερη στήριξη στα χέρια. Διαθέτει ροδάκια και μπορεί να αυξομειωθεί, ώστε να φτάνει στο ύψος που θέλετε.

Αναπηρική καρέκλα, η οποία μπορεί να κλείνει και να ανοίγει εύκολα και γρήγορα και χωράει ακόμα και στο πορτ μπαγκάζ. Μπορεί το άτομο να την χρησιμοποιήσει προς διευκόλυνσή του για μικρές διαδρομές.

Οι ηλικιωμένοι αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν περιστασιακά προβλήματα ως προς τις κινήσεις τους, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που κινούνται μέσα στο μπάνιο. Οι γλιστερές επιφάνειες είναι επικίνδυνες, για αυτό πρέπει να τοποθετούνται βοηθήματα που θα χαρίζουν στο άτομο άψογη λειτουργικότητα και βοήθεια σε όλες τις κινήσεις τους.

Με αυτό το βοήθημα εξασφαλίζετε μία ασφαλή είσοδο και έξοδο από την μπανιέρα, την ώρα δηλαδή που μπορεί να συμβούν τα περισσότερα ατυχήματα. Κάτι αντίστοιχο μπορείτε να επιλέξετε και την ώρα που χρησιμοποιείτε την λεκάνη. Ένα ανάκλιντρο σε ένα από τα δύο πλευρικά σημεία, προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια.

Οι ηλικιωμένοι μπορεί να έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση της κοινωνίας, αλλά συνεχίζουν να αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της. Για αυτό βοηθήστε και εσείς τον δικό σας άνθρωπο στο ευ ζην και στην καλύτερη ποιότητα ζωής που μπορεί να έχει. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε την λύση που πάντοτε αναζητούσατε.