Αθήνα

Βλεφαροπλαστική από τα έμπειρα χέρια του δερματολόγουΈνα έντονο και νεανικό βλέμμα είναι κάτι που εκπέμπει γοητεία από μόνο του! Τα μάτια μαρτυρούν πολλά για τον χαρακτήρα μας, συνεπώς από την στιγμή που το γήρας, οι ρυτίδες και η χαλάρωση επέρχονται στο περίγραμμά τους, διλήμματα και μία άσχημη ψυχολογία κατακλύζει την γυναίκα ή τον άντρα.

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα. Η χειρουργική αυτή διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί από έναν έμπειρο δερματολόγο, προκειμένου να μπορεί να υπάρχει ένα αποτέλεσμα αξιόπιστο.

Άνω βλέφαρο

Η περίσσεια δέρματος στο άνω βλέφαρο, η χαλάρωση των φρυδιών από την θέση τους μπορεί να αφαιρεθεί με μία τομή που η ουλή που δημιουργεί φεύγει μετά από λίγο χρονικό διάστημα.

Σε αυτήν την περίπτωση η αναισθησία είναι συνήθως τοπική και η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνάει την μία ώρα. Η ανάρρωση επέρχεται μέσα σε 4 μέρες και τα ράμματα αφαιρούνται τις επόμενες ώρες. Οι επιπλοκές είναι πολύ σπάνιες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μία επιπλοκή που μπορεί να παρουσιαστεί είναι η περισσότερη απ’ όσο έπρεπε αποβολή του δέρματος, σε σημείο που το μάτι να μην κλείνει. Ακριβώς για να μην υπάρξουν στο προσκήνιο τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να επιλέξετε έναν έμπειρο δερματολόγο.

Κάτω βλέφαρο

Αν υπάρχει μία διαταραχή ως προς το κάτω βλέφαρο, τότε η κουρασμένη όψη θα είναι πιο έντονης την όψη. Σχεδόν ίδιες είναι οι συνιστώσες όπως στο άνω βλέφαρο και ο δερματολόγος δρομολογεί ίδιες διαδικασίες. Η αναισθησία συνήθως είναι η κλασική μέθη και το διάστημα που συνήθως υπολογίζεται για την διεκπεραίωση της επέμβασης είναι η μία ώρα. Το οίδημα υποχωρεί μετά από 2-3 μέρες με την τοποθέτηση ειδικών κολλυρίων.

Σαν επιπλοκή μπορεί να εμφανιστεί η αλλαγή μεγέθους στα μάτια, γεγονός που κρίνεται εξολοκλήρου από την εμπειρία του δερματολόγου.

Διαβάστε περισσότερα στο varvarezou.gr .