Λονδίνο
Οι γιαγιάδες μάς αποκαλύπτουν πολύτιμα "δοκιμασμένα" μυστικά ομορφιάςΌταν τη λύση για ένα πρόβλημα δεν μπορεί να τη φανταστεί ο νους κάθε σύγχρονης γυναίκας οι γιαγιάδες αποκαλύπτουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς και εμείς σας τα παρουσιάζουμε. 

-Αν θέλετε να ξεραθεί άμεσα ένα σπυράκι που μόλις... ξεφύτρωσε, βάλτε πάνω του οδοντόκρεμα.

-Για να «φρεσκάρετε» τη λίμα των νυχιών, που δεν λιμάρει πια τόσο καλά, κολλήστε πάνω της ένα κομμάτι κολλητική ταινία ή σελοτέιπ, πιέστε το και βγάλτε το. Έτσι θα απομακρυνθεί από την επιφάνεια η σκόνη που έχει κολλήσει από το τρίψιμο των νυχιών, με αποτέλεσμα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λίμα σας ξανά χωρίς πρόβλημα.

-Για να αφαιρέσετε ευκολότερα από το δέρμα ένα τραυμαπλάστ, αλείψτε την περιοχή με λίγο λάδι, αφήστε το για 2 λεπτά και τραβήξτε απαλά.

-Θέλετε ένα απλό, γρήγορο και οικονομικό πίλινγκ; Αναμείξτε λάδι σώματος (π.χ. babyoil) με αλάτι, σε ίσα μέρη. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις, περάστε το μείγμα σε όλο το σώμα, ξεπλύνετε και σκουπίστε απαλά με πετσέτα.

-Για να σταματήσετε έναν πόντο που έφυγε στο καλσόν σας, ρίξτε λίγη λακ μαλλιών και δεν θα φαίνεται καθόλου. 

-Για να ανακουφίσετε τα πολύ κουρασμένα μάτια σας από όλη τη μέρα, προτού πέσετε για ύπνο το βράδυ, τρίψτε στην περιοχή γύρω τους λίγο άοσμο καστορέλαιο. Βάλτε λίγο και στις βλεφαρίδες σας, για να τις κάνετε να γυαλίζουν. Προσέξτε, όμως, μην μπει καστορέλαιο μέσα στα μάτια σας!

-Απλώστε στις άκρες των μαλλιών σας λίγη μαργαρίνη, τυλίξτε τα με μεμβράνη, αφήστε τα για 10 λεπτά και λουστείτε. Τα μαλλιά σας θα είναι λεία και δεν θα φριζάρουν.

-Θέλετε να φαίνεστε πιο λεπτή σε χρόνο ρεκόρ; Δοκιμάστε ένα μπάνιο με θαλασσινό αλάτι (περίπου 700 γρ. για μία κανονική μπανιέρα), το οποίο θα μειώσει προσωρινά την κατακράτηση υγρών και την περιφέρεια της κοιλιάς. Ωστόσο, μην παραμείνετε στο αλατόνερο περισσότερο από 15 λεπτά.