Πεκίνο
Νοσοκόμα θήλασε βρέφος που υποβαλλόταν σε επέμβασηΠολύ πέρα από τα καθήκοντά της προχώρησε μια νοσοκόμα στην Κίνα, η οποία θήλασε βρέφος ενός μήνα την ώρα που υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Το κοριτσάκι, το οποίο είχε ένα απόστημα και γιΆ αυτό είχε μπει στο χειρουργείο, άρχισε κάποια στιγμή να κλαίει και δεν ηρεμούσε με κανέναν τρόπο.

Τότε η νοσηλεύτρια Li Baoxia, που ακόμα θήλαζε, αποφάσισε να παρέμβει και να θηλάσει την μικροσκοπική ασθενή, η οποία σιγά σιγά ησύχασε κι έτσι η επέμβαση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το μωρό αναρρώνει καλά.

Λόγω του μεγέθους και της ηλικίας του μωρού χρησιμοποιήθηκε τοπική αναισθησία κι έτσι το κοριτσάκι μπορούσε να κινηθεί και είχε τις αισθήσεις του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη γυναίκα να θηλάζει τη μικρούλα καθώς η επέμβαση συνεχίζεται.

Μέλος της ιατρικής ομάδας φωτογράφησε τις μοναδικές στιγμές και τις ανέβασε στο διαδίκτυο.

Την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε μετά τη χειρουργική επέμβαση ο πατέρας της μικρής.

Της κράτησε το χέρι και της είπε: «Ευχαριστώ, όχι μόνο θεράπευσες αλλά και θήλασες την κόρη μου. Ως πατέρας δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά. Είσαι μια νοσοκόμα- άγγελος».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα επαίνεσαν την πράξη της νοσοκόμας ενώ άλλοι αμφισβήτησαν το δικαίωμά της να θηλάσει ένα ξένο παιδί.