Φλόριντα/ΗΠΑ
Κι ομως, με δίαιτα κατάφερε και έχασε 228 κιλά η πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο΄Αθλο  κατάφερε η πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο και έχασε 228 κιλά! Ο λόγος για την Cartina Rainford η οποία πριν λίγο καιρό ζύγιζε περίπου μισό τόνο!

Η 36χρονη από τη Φλόριντα, ήταν κατάκοιτη για πέντε ολόκληρα χρόνια. Εξαιτίας του βάρους της, δεν μπορούσε να μετακινηθεί καθόλου. Μάλιστα το 2003, οι γιατροί αναγκάστηκαν να... γκρεμίσουν ένα τοίχο του σπιτιού της προκειμένου να της παράσχουν βοήθεια για τα αναπνευστικά προβλήματα που είχε.

Λόγω λοιπόν όλης αυτής της αδιέξοδης και επικίνδυνης για την υγεία της, κατάστασης, ξεκίνησε δίαιτα. Έτρωγε άπαχο κρέας, φρούτα και λαχανικά ενώ γυμναζόταν και λίγο.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια έχασε πάνω από 200 κιλά και όπως δηλώνει αισθάνεται πολύ χαρούμενη. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη και νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου. Είμαι πια ελεύθερη. Μπορώ να κινηθώ και να είμαι ανεξάρτητη».

Οπως αποκαλύπτει, όταν ήταν 14 χρονών και ζύγιζε ήδη 203 κιλά, έκανε συνεδριάσεις με ένα ψυχίατρο για να βοηθηθεί ψυχολογικά ώστε να σταματήσει να τρώει πολύ. Όμως στην ηλικία αυτή, δεν ήταν έτοιμη να μιλήσει με κάποιον. Έτσι η θεραπεία δεν βοήθησε και τα πράγματα όλο και χειροτέρευαν μέχρι που πήρε την απόφαση να τα αλλάξει όλα.