Συμπυκνωτές Οξυγόνου- Μία συσκευή απαραίτητη στην οξυγονοθεραπείαΤο οξυγόνο είναι ζωή και αυτό δεν αποτελεί απλώς μία έκφραση, αφού ισχύει με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Με το οξυγόνο εξασφαλίζεται η καλή υγεία του αίματος, των οργάνων και των ιστών του σώματος μας, ενώ η καλή οξυγόνωση του εγκεφάλου είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργία του.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας υγιής ενήλικας προσλαμβάνει μέσω των πνευμόνων, από τον αέρα που αναπνέει, περίπου 550 λίτρα οξυγόνου ημερησίως. Ωστόσο ορισμένες χρόνιες ή και παροδικές παθήσεις και ασθένειες επιδρούν αρνητικά στην σωστή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος, έχοντας ως αποτέλεσμα την μη επαρκή οξυγόνωση του οργανισμού, η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε υποξία με δυνητικά επικίνδυνες για την υγεία συνέπειες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται να υποβληθεί σε οξυγονοθεραπεία ο ασθενής, δηλαδή στη χορήγηση οξυγόνου με ειδικές συσκευές, ανάλογες για την περίπτωση του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι συμπυκνωτές οξυγόνου.

Συγκεκριμένα οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι συσκευές που χρησιμοποιούν έναν ειδικό συνδετικό σωλήνα για να συλλέξουν οξυγόνο από την ατμόσφαιρα, και στη συνέχεια εμπλουτίζουν τους ιστούς του σώματος με ένα πλούσιο μείγμα οξυγόνου.

Μάλιστα χάρη στη σύγχρονη ιατρική και τεχνολογία, οι ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να καθηλώνονται σπίτι τους με μεγάλες και άβολες συσκευές, αφού οι πρωτοποριακοί συμπυκνωτές οξυγόνου που θα βρείτε στην ANG Medicals, διατίθενται ακόμα και σε μέγεθος παλάμης και επιτρέπουν στον ασθενή να τους πάρει παντού μαζί του.

Επιπλέον, η ANG Medicals, σεβόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, διαθέτει συσκευές για οξυγονοθεραπεία στις πιο συμφέρουσες τιμές και προσφέρει τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις για κάθε ασθενή.

Επσκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της ANG Medicals και βρείτε συμπυκνωτές οξυγόνου που θα δώσουν μια και καλή λύση στο πρόβλημά σας!