Η «παχύτερη γυναίκα του κόσμου», που έχει να βγει από το σπίτι της... 25 χρόνια!!!Μια γυναίκα από την Αίγυπτο που θεωρείται ως η παχύτερη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με την Daily Mail, ζυγίζει μισό τόνο και περνά έναν γολγοθά.

Η 36χρονη Iman Ahmad Abdulati δεν έχει αφήσει το σπίτι που μένει στην Αλεξάνδρεια εδώ και 25 χρόνια και δεν είναι σε θέση να μετακινηθεί από το κρεβάτι της ή να κινηθεί σε αυτό λόγω του βάρους της. Η ίδια στηρίζεται αποκλειστικά στη μητέρα και την αδερφή της που τη βοηθάνε να φροντίσει τον εαυτό της και να κάνει καθημερινές εργασίες όπως να φάει, να αλλάξει ρούχα, να πλυθεί και να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με το El Arabiya η νεαρή γυναίκα όταν γεννήθηκε ήταν πέντε κιλά.

Αργότερα, διαγνώστηκε με ελεφαντίαση, μια παρασιτική λοίμωξη που προκαλεί ακραίο πρήξιμο στα άνω και κάτω άκρα του ανθρώπου. Οι γιατροί έχουν περιγράψει επίσης το πρόβλημα της Iman ως «διαταραχή αδένων» που σημαίνει ότι το σώμα της κρατά περισσότερο νερό απΆ ο,τι θα έπρεπε.

Ανίκανη να κινηθεί σωστά όπως ένας ενήλικας, η 36χρονη συμπεριφέρεται σαν μωρό ενώ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πιάνει τα πράγματα που βρίσκονται γύρω της με τα χέρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα από την ηλικία των 11 ετών ήταν πολύ βαριά για να υποστηρίξει το βάρος της όρθια και αναγκαζόταν να σέρνεται μέσα στο σπίτι της στα γόνατα.

Περίπου την ίδια περίοδο, έπεσε έξω από το σχολείο της με αποτέλεσμα να υποστεί ένα αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που την άφησε κλινήρη και επιδείνωσε την κατάστασή της. Από τότε παραμένει στο δωμάτιο της εντελώς ακίνητη ενώ το βάρος της συνεχίζει να αυξάνεται.