...θέλει η ιστορία της αγάπης του να συνεχιστεί και μετά θάνατον

Ζευγάρι μπαίνει στην «κατάψυξη» με κρυογονική, με την ελπίδα να ξαναζήσουν μαζί στο μέλλον!!
Μελβούρνη.-

Ένα ζευγάρι από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ο Allan και η Barbara Pease, υπέγραψαν προκειμένου να καταψυχθούν, μέσω κρυογονικής, μετά θάνατον, με την ελπίδα να επανέλθουν στη ζωή μαζί στο μέλλον, όταν η επιστήμη το επιτρέψει.
Όπως έγινε γνωστό, το ζεύγος μετά θάνατον θα καταψυχθεί σε μια νεόκτιστη εγκατάσταση στην Νέα Νότια Ουαλία, η οποία λειτουργεί από την Southern Cryonics και είναι η πρώτη εγκατάσταση του είδους της στο νότιο ημισφαίριο.
Μιλώντας στην εκπομπή 60 Minutes Australia, ο Allan δήλωσε: «Έχουν την τεχνολογία για να μας βάλουν μέσα, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα πώς να μας βγάλουν έξω, και πάντα υπάρχει κίνδυνος. Αλλά η εναλλακτική λύση είναι η αιώνια ?μαυρίλα?».
«Όταν επιστρέψουμε, όποτε βρουν τρόπο να μας ξεπαγώσουν, αν ένας από εμάς δεν ξεπαγώσει σωστά, θα τραβήξουν την πρίζα στον άλλο. Κανείς από τους δύο δεν θέλει να το κάνει μόνος του, δεν θέλω να επιστρέψω χωρίς αυτήν», προσθέτει.
Η Barbara πρόσθεσε: «Ούτε εγώ θέλω να επιστρέψω χωρίς αυτόν» και υπογράμμισε πως «δεν σκεφτόμαστε τον θάνατο, απλά ζούμε τη στιγμή και απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο».
Το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι δεν ανησυχεί για το αν ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός αν επιστρέψουν στο μέλλον.
«Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό μέρος, αλλά είμαι ενθουσιασμένη γι? αυτό.
Το να γυρίσουμε πίσω και να έχουμε τα μωρά και τα εγγόνια μας εδώ θα ήταν καταπληκτικό, αλλά ακόμη και αν επιλέξουν να μην καταψυχθούν, θα εξακολουθούν να υπάρχουν απόγονοί μας»,τόνισε η Barbara .
Πάντως οι άνθρωποι τού κλάδου παραδέχονται ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για μελλοντική αναγέννηση και η ίδια η διαδικασία από καιρό αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από τους επιστήμονες.