Αθήνα

Αυξητική στήθους και ωτοπλαστική – ασφάλεια και σίγουρα αποτελέσματα

Στον βωμό της ομορφιάς….

..έχουμε να παρατηρήσουμε ότι έχουν βγει στην επιφάνεια πολλές από τις πιο εξελιγμένες επεμβάσεις και τεχνικές για πλήθος από πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα και έχουν γίνει απαραίτητες, ως έναν βαθμό.

Μία από αυτές τις επεμβάσεις, είναι η αυξητική στήθους, η οποία έχει βελτιώσει την ζωή πολλών γυναικών, αφού η κολακεία ενός μεγάλου στήθους είναι παράγοντας που ενδυναμώνει την εξωτερική εμφάνιση.

Εκτός από τα ενθέματα σιλικόνης, τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει στο προσκήνιο και άλλες τεχνικές, εκ των οποίων και η αυτόλογη πλαστική, η οποία εκμεταλλεύεται το λίπος που υπάρχει έτσι κι αλλιώς στην γυναίκα, για επίτευξη όγκου με ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ξένο σώμα.

Τομή και θηλή – ένα μείζον θέμα που απασχολεί τις γυναίκες

Η τομή, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της μασχάλης δεν αφήνει ουλές ή κάποιο σημάδι στο ίδιο το στήθος. Το μόνο ελάχιστο σημάδι, το οποίο μπορεί να κάνει την εμφάνισή του είναι στην περιοχή της μασχάλης, όπου και δεν είναι εμφανές τις πιο πολλές φορές.

Όταν πραγματοποιείται τομή στην θηλή, έχει συμφωνηθεί από τον ίδιο τον γιατρό και την ασθενή στην προεγχειρητική φάση η θέση της.

Πλαστική αυτιών – για μια πετυχημένη επέμβαση

Η ωτοπλαστική είναι μία μέθοδος, η οποία επεμβαίνει στο πτερύγιο του αυτιού, προκειμένου να διορθώσει την λάθος κλίση που έχει πάρει προς τα έξω. Η πλαστική χειρουργική κάνει και εδώ το θαύμα της, επιφέροντας τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς να υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος, διαμορφώνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που μπορούν να χτυπήσουν το καμπανάκι κινδύνου για να γίνει η επέμβαση, ανεξαρτήτου ηλικίας;

1.      Ελάττωση των μεγάλων πτερυγίων

2.      Απλασία του πτερυγίου ή ανωτία

3.      Πεταχτά λοβία

4.      Μεγάλη κόγχη του πτερυγίου

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για όλες τις πλαστικές επεμβάσεις από τον Dr. Λαουλάκο