Αθήνα - 4+1 υπερτροφές που θα σας απογειώσουν το καλοκαίρι

Μερικές έχουν ενταχθεί ήδη στο διαιτολόγιό σας, άλλες είναι σίγουρα στην λίστα του super market! Οι υπερτροφές και τα βιολογικά προϊόντα πλέον είναι μέσα στο σπίτι σας, είτε σε σκόνη, είτε σε φυσικά προϊόντα, είτε σε συμπληρώματα διατροφής.

Πριν περάσουμε στις αγορές που μπορείτε να κάνετε στις υπερτροφές από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μάθετε ποια είναι τα φυσικά προϊόντα που πρέπει να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, τα οποία αν είναι και βιολογικά τόσο το καλύτερο.

Κεράσια – αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Πανεύκολο να τα καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, αφού δεν χρειάζονται ούτε ξεφλούδισμα ούτε καν κόψιμο. Βάλτε το κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την διατροφή σας λοιπόν!

Πεπόνι- extra ενυδάτωση

Με 85% νερό στην σύστασή του, το πεπόνι είναι ένα από τα φρούτα που μπορούν να λάβουν μία ισχυρή θέση στην διατροφική σας αλυσίδα. Έχει σημειωθεί ύστερα από έρευνες ότι η κατανάλωσή του κόβει την πείνα, άρα μπορεί να καταναλωθεί άφοβα από αυτούς που θέλουν να χάσουν βάρος.

Κολοκύθι- δότης πολλών βιταμινών

Το must καλοκαιρινό λαχανικό, που απολαμβάνουμε στα ορεκτικά αλλά και στα κύρια πιάτα μας. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C αλλά και Α και προάγει την καλή όραση. Ταυτόχρονα διατηρεί σε υγιή επίπεδα το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ροδάκινο το γευστικό και διαιτητικό

Το ροδάκινο προσφέρει μία λεία επιδερμίδα και περιέχει μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνη C. Περιέχει 88% περιεκτικότητα σε νερό, ενυδατώνοντας τον οργανισμό.

                         Και τώρα….για αυτούς που δεν προλαβαίνουν!

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες που σας δίνουν τα βιολογικά προϊόντα ή τα superfoods και επιλέξτε online μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.

Το ola-bio.gr  είναι στην διάθεσή σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αγορές!