Αύξηση στήθους...απευθυνθείτε στον πλαστικό χειρουργό σας! 

Η αυξητική στήθους, είναι μια από τις πιο συχνές αισθητικές επεμβάσεις που αποφασίζουν να κάνουν όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το μέγεθος του στήθους τους. Το μέγεθος του στήθους, όπως αποδεικνύουν πολλά αποτέλεσματα ερευνών που εμβαθύνουν στην γυναικεία ψυχολογία, είναι ένας παράγοντας που καθορίζει τόσο τη ψυχολογία όσο και στη σεξουαλικότητα της γυναίκας.

Επομένως, η αυξητική στήθους  αποτελεί την μόνη λύση για να μεγαλώσει το στήθος σας και να γίνει πλούσιο. Ωστόσο, πριν αποφασίσετε να καθίσετε στο χειρουργικό κρεβάτι καλό θα είναι να αναλογιστείτε αν πραγματικά χρειάζεστε την αυξητική και αν θα είστε ευτυχισμένη με αυτή σας την επιλογή.

Αυτή είναι μια από τις πιο βασικές ερωτήσεις που θα σας κάνει και ο χειρούργος σας κατά τη διάρκεια της λήψης του ιστορικού σας, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος αν πραγματικά η επέμβαση θα αλλάξει τη ζωή σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Αφού συμφωνήσετε με τον χειρούργο σας ότι η επέμβαση πραγματοποιείται επειδή υπάρχει πρόβλημα ασυμμετρίας το οποίο σας ρίχνει ψυχολογικά, τότε ακολουθεί το επονομαζόμενο «briefing» ή αλλιώς ενημέρωση για την διαδικασία της επέμβασης.

Στην αυξητική στήθους συνήθως τα ενθέματα σιλικόνης τα οποία τοποθετούνται είναι είτε πάνω, είτε κάτω από το θωρακικό μύ, με αποτέλεσμα το γυναικείο στήθος να δείχνει πιο μεγάλο και πιο πλούσιο. Η διάρκεια των εμφυτευμάτων στήθους θεωρείται μόνιμη. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε στην κλινική Plasis είναι τα καλύτερα στην παγκόσμια αγορά «Natrelle», και είναι τα μόνα που μας διασφαλίζουν γραπτώς εγγύηση εφΆ όρου ζωής σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε θέμα από το ένθεμα.

Σε κάποιο από τα ραντεβού σας με τον χειρούργο σας πριν από το χειρουργείο σίγουρα θα έχετε αποφασίσει και πιο είναι το μέγεθος το οποίο αναλογεί στο σωματότυπό σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Επισημαίνεται ότι για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση, θα γίνει νάρκωση ολική, ενώ η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες. Τι θα υπάρχει μετά την επέμβαση στο δέρμα σας;

·         Μικρό πρήξιμο που σταδιακά θα υποχωρήσει

·         Μελανιές και φυσικά θα νιώθετε πόνο, όχι αφόρητο

Μετά την εγχείρηση...

Όπως θα σας συμβουλέψει και ο χειρούργος σας καλό είναι να επιστρέψετε στην εργασία σας μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο και να αποφεύγετε κάθε είδους σωματική άσκηση για ένα μήνα τουλάχιστον. Βασικό προκειμένου να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές σας είναι να φοράτε τον ειδικό στηθόδεσμο που θα σας επισημάνει και ο χειρούργος ιατρός σας.

Κλείστε ραντεβού για να σας εξετάσουμε και να ενημερωθείτε πλήρως για την επέμβαση. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας http://www.plasticsurgery-plasis.gr/.