Αθήνα

Σημαντικά ορθοπεδικά βοηθήματα

Τα κατάγματα στα χέρια και στα πόδια, οι χρόνιοι μυοσκελετικοί πόνοι, το αυχενικό σύνδρομο, οι περιαρθρίτιδες και πολλά άλλα προβλήματα, είναι αρκετά ώστε να εκδηλώσουν προβλήματα στην βάδιση, στις στροφές του σώματος και γενικότερα στην κινητικότητα.

Με πιο σημαντικές και επικίνδυνες τις κλειδώσεις του σώματος, όπως είναι οι καρποί, οι αγκώνες, ο αυχένας, ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ειδικά αν έχει κληρονομικά θέματα.

Τα ορθοπεδικά είδη και βοηθήματα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σε μία πιο γρήγορη ανάρρωση, είναι:

1.      Ελαστικοί νάρθηκες

Η κατασκευή τους είναι από ελαστικό, αντιολισθητικό ύφασμα, που δεν προκαλεί αλλεργίες και αντέχει σε αντίξοες συνθήκες. Το ζητούμενο ενός ασθενούς, που φοράει νάρθηκα είναι να περιορίζει την κάμψη. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει, επομένως, ο νάρθηκας. Είναι κατασκευασμένοι με αξιόπιστο τρόπο, έχοντας όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.

2.      Ελαστικές επιγονατίδες

Μέσα από μία ειδική πλέξη τριών στρωμάτων, μπορούν να χαρίσουν στον ασθενή την απαραίτητη συνδεσμική σταθεροποίηση με ανατομικό τρόπο. Μπορούν να πλυθούν, χωρίς να παραμορφωθούν, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και ευκολίες που χρειάζεται το γόνατο και ο ίδιος ο ασθενής στην καθημερινή του ενασχόληση. Δείτε μερικές, εδώ.

Εκτός από τα βοηθητικά ορθοπεδικά είδη, σημαντική κατηγορία σε αυτόν τον τομέα, αποτελούν και τα τεχνητά μέλη, τα οποία χαρίζουν στον άνθρωπο την σημαντικότερη βοήθεια, εξασφαλίζοντας του την κίνηση με αβίαστο τρόπο.

Κάποιος που έχει χάσει ένα μέλος του σώματός του, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να το αναπληρώσει.

Το online κατάστημα Orthoaction σας παρέχει μία μεγάλη ποικιλία που δεν σας περιορίζει σε τίποτε, σε χαμηλές τιμές:

Κνημιαία πρόθεση: Θήκη για το γόνατο και κάτω κατασκευασμένο από ρητίνη. Μπορεί να χαρίσει μία αβίαστη βάδιση, ανέβασμα-κατέβασμα σκάλας στο άτομο που την φοράει.

Πρόθεση μηρού: Τετραξονική άρθρωση γόνατος από ανθρακονήματα. Διαθέτει κάλτσα από σιλικόνη για καλύτερη εφαρμογή.